Szolgáltatásaink

Pinceszigetelés

Talajvizes pincék vízszigetelése

Áll a víz a pincében? Pincék, mélygarázsok talajvíznyomás elleni utólagos vízszigetelése, kontrollált vízelvezetése. Belső oldali vízelvezető rendszerek építése, egy vagy több motoros zsomp szivattyúk telepítése komplett vezérléssel.

Falszigetelés

Utólagos falszigetelés, szárítás

Utólagos fal és vízszigetelés, lemezszigetelés, injektálás. Elektrokinetikus falszárítás és sótalanítás. Nedves, sóvirágos, málló vakolatú falak kapillárisan felszálló, talajnedvesség elleni szigetelése.

Légtechnika

Présházak, szuterének felújítása

Lakhatóvá tesszük a lakhatatlant. Szigeteljük és szakszerűen felújítjuk a talajszint alatti épület részeket, présházakat, pincéket. Komplett légtechnikai megoldásokkal biztosítjuk a megfelelő szellőzését.

„Precíz ,szakszerű , körültekintő, időben pontos munkát végeztek. Kollégái is fegyelmezetten dolgoztak , az apróságokra is odafigyelve, maximálisan udvariasak voltak. Konstruktív volt Önökkel elvégeztetni a feladatot.”
Dr S. Marianna
„Én is ajánlás útján jutottam el a céghez, egy nagy szuterén üzlethelyiség évek óta megoldhatatlannak látszó vizesedési problémáit oldották meg két hét alatt. Olyan száraz lett a helyiség, hogy még a számítógép parkunkat is probléma mentesen tudjuk ott használni.”
Rózsa Anna, Ltp Kft
„Korábban minden nagyobb eső után vizes porszívóval és rongyokkal kellett a vizet össze gyűjtenünk a padlóról, de a munkátok után, a mai napig minden rendben van a pincében. Szívesen ajánlom a szolgáltatásotokat , mert pontosan és korrektül dolgoztatok.”
U.Attila
„Szakszerű, igényes munka, minden úgy volt, ahogy előre mondták. Társamnak mondtam is, hogy kérdéses esetekben mindig hallgassunk az Önök véleményére.”
K. Edit ingatlanfejlesztő

falszigeteles

AquaDrén pinceszigetelési rendszer

Gyakran előfordul, hogy a hosszú éveken keresztül száraz pincékben is egyszer csak megjelenik a talajvíz. A külső szigetelés ilyen esetekben már nem jöhet szóba, és sajnos még a legerősebb negatív oldali vízszigetelés esetén is előfordulhat, hogy a víz átszivárog a felületen, a fellépő hidrosztatikai nyomás megroppantja a beton aljzatot vagy akár megemeli az egész épületet.

Ilyen esetekben az AquaDrén talajvízszint szabályozó és vízelvezető rendszert alkalmazzuk. A rendszer lénnyege az, hogy a padló szint alatt drén csöveket helyezünk el és a drén csövek által összegyűjtött vizet egy zsomp aknába vezetjük. A zsomp aknában lévő megbízható, elektródás szintkapcsolású szivattyú automatikusan bekapcsol ha a talajvíz szint elér egy kritikus magasságot és így tehermentesíti a szerkezetet és biztosítja, hogy a pincénk folyamatosan száraz maradjon.

Mivel a pince alatt, mindig alacsonyabb lesz a vízszint mint az épület körül, ezért ennek hatására a talajvízben kialakul egy depressziós parabola. Ez azt jelenti, hogy a talajvízben lebegő apró részecskék az épület alá áramolnak és egyre tömörebbé, stabilabbá teszik az épület alatti talajt, ezért az évek múlásával a szivattyúzásra is egyre ritkábban lesz szükség.